De ce merita sa alegi usi din PVC

Usile pot fi fabricate din mai multe materiale, motiv pentru care luarea unei decizii se dovedeste a fi destul de dificila, insa cine opteaza pentru PVC nu va da gres. Acesta este ideal pentru usile de interior intrucat este accesibil din punct de vedere financiar si se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte, oricine poate alege usi DHN intrucat optiunile sunt foarte variate si se pot adapta in toate conditiile, fiind ideale pentru a delimita orice incapere.

Pe termen lung

Fata de lemn, PVC-ul nu este atacat de termite si asigura o lunga durata de viata, fiind un material anticoroziv si care face fata substantelor chimice, dar si umezelii, motiv pentru care nu se deterioreaza cu usurinta. In acelasi timp, usile rezista la diferite temperaturi, iar durata minima de 10 ani este mai mult decat suficienta in majoritatea situatiilor.

Intretinere

Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje ale usilor din PVC e reprezentat de intretinerea simpla, intrucat cele metalice sau din lemn sunt mult mai pretentioase din acest punct de vedere, astfel ca este de ajuns ca cele din PVC sa fie sterse ocazional de praf cu o carpa moale si cu produse adecvate de curatare.

Izolare termica

In acelasi timp, PVC-ul e bine cunoscut pentru faptul ca este ideal la capitolul izolare termica, intrucat contribuie la conservarea energiei din orice spatiu. De asemenea, daca se combina si cu ferestre din PVC pot fi aduse economii importante, iar diferentele de temperatura din timpul verii si al iernii nu isi vor lasa amprenta asupra interiorului, evitandu-se condensul, mucegaiul si alte probleme.

Izolare fonica

Acesta reprezinta un alt plus, pentru ca aceste usi ajuta ca zgomotele venite din exterior sa fie tinute la distanta, ceea ce presupune ca la interior va fi adusa mai multa intimitate.

Preturi bune

Avand in vedere toate avantajele aduse, raportul calitate – pret e mai mult decat ideal in cazul usilor din PVC, iar pentru ca intretinerea este simpla se fac economii considerabile si la acest capitol de-a lungul timpului.

Usor de instalat

PVC-ul este un material foarte usor, astfel ca se instaleaza simplu si rapid in toate conditiile, motiv pentru care manopera nu este nici complicata si nici costisitoare, ceea ce presupune ca scade considerabil si acest disconfort.

Material reciclabil

Cine alege usi DHN trebuie sa aiba in vedere faptul ca PVC-ul este un material reciclabil, astfel ca este prietenos cu mediul inconjurator, factor esential in ziua de azi in care subiectul reprezinta o preocupare pentru fiecare dintre noi.

Aspect

Nu in ultimul rand, usile din PVC pot fi personalizate intr-o multime de conditii, astfel incat sa se potriveasca de minune in toate conditiile, atat in propria locuinta, cat si la birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Știrile care contează
De astăzi ar trebui să fie funcționale peste 170 de centre de evaluare a bolnavilor COVID. Aici se pot prezenta pacienți confirmați deja pozitiv, li se vor face analize și li se va prescrie tratament celor care nu au o formă gravă[...]
Până la începutul săptămânii viitoare, 10 milioane de teste anti-COVID pentru preșcolari, elevi și angajați din învățământ vor ajunge în școli, conform ministrului Educației. „Ministerul Educației, la solicitarea Inspectoratului [...]
Consiliul Suprem de Apărare a Țării va dezbate miercuri situația de securitate de la Marea Neagră și pe Flancul Estic al NATO. Ședința a fost convocată de șeful statului, după o întâlnire a președintelui Iohannis cu premierul Nico[...]
Un bărbat din Galați a fost reținut de poliția din Bacău după ce a folosit copia de pe buletinul unui băcăuan de la care cumpărase o mașină ca să-și instaleze televiziune prin cablu. El nu a mai plătit abonamentul, iar bă[...]
Profităm de încă o zi liberă și prelungim weekend-ul de distracție și relaxare la baza pârtiei Bradu din Poiana Brașov. La Europa FM Live pe Pârtie, ne așteaptă trei zile în care să ne bucurăm de zăpadă, aer curat, voie bună și[...]