De acum stiu unde imi pot pastra toate lucrurile

Cu totii avem nevoie, atat ca persoane fizice, cat si ca persoane juridice de spatii pentru depozitare de diverse dimensiuni. La Movingbox poti gasi tot ce ai nevoie astfel incat sa poti sa alegi depozitarea corecta pentru obiectele tale sau mobilierul tau. Aici vei gasi spatii pentru depozitare atat de dimensiuni mai mari, cat si mici, pe care sa le poti folosi in functie de necesitati si de perioada de timp de care ai nevoie.

Spatiile pentru depozitare oferite catre persoanele fizice de catre Movingbox pot fi folosite pentru depozitarea in conditii de siguranta a mobilierului in cazul in care se efectueaza o renovare de apartament, o mutare dintr-o locatie in alta. Toate aceste situatii sunt pentru depozitare pe perioade mai scurte. Tot la Movingbox sunt oferite solutii avantajoase de depozitare pentru perioade mai mari de timp, pentru pastrarea in conditii foarte bune a tuturor bunurilor pe care nu le folosim la un moment dat, dar, pe care cu siguranta le vom folosi in viitor.

Specialistii de la Movingbox au ajuns la concluzia ca aceasta este o facilitate foarte importanta, mai ales pentru cei care locuiesc la apartament, unde spatiul disponibil este mereu insuficient, iar nevoie de spatiu liber este permanenta.

Pe de alta parte, Movingbox se adreseaza si firmelor, fie pentru depozitarea de mobila pentru birou, fie pentru inchirierea de diverse alte spatii de depozitare pentru diferite scopuri. De-a lungul timpului, in evolutia unei firme este nevoie ca anumite bunuri sa fie depozitate temporar. Aceste situatii pot fi renovarea spatiului, mutarea intr-un alt sediu, eventual depozitarea de documente care nu mai sunt necesare, dar care trebuie pastrate.

Pe langa spatii de dimensiuni mai mari, Movingbox ofera pentru inchiriere boxe de dimensiuni mai mici, pentru a putea fi pastrat strictul necesar, pentru a putea economisi spatiu, dar si bani.

Motivele pentru care puteti alege depozitarea corecta la Movingbox cu toata increderea sunt: conditiile de depozitare sunt dintre cele mai bune, impachetarea se face in mod profesional, astfel incat pastrarea produselor depozitate sa se faca in cele mai bune conditii, chiar si pentru o perioada mai indelungata de timp. Fiecare boxa oferita spre inchiriere de Movingbox este asigurata la valoarea de 55.000 euro, iar spatiile sunt pazite si supravegheate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Ceea ce este cel mai important de retinut este faptul ca mobilierul care a fost lasat in grija celor de la Movingbox se poate bucura de toata siguranta specialistilor de aici.

In concluzie, daca aveti nevoie de spatii pentru depozitare in Bucuresti, Movingbox va sta la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Știrile care contează
De astăzi ar trebui să fie funcționale peste 170 de centre de evaluare a bolnavilor COVID. Aici se pot prezenta pacienți confirmați deja pozitiv, li se vor face analize și li se va prescrie tratament celor care nu au o formă gravă[...]
Până la începutul săptămânii viitoare, 10 milioane de teste anti-COVID pentru preșcolari, elevi și angajați din învățământ vor ajunge în școli, conform ministrului Educației. „Ministerul Educației, la solicitarea Inspectoratului [...]
Consiliul Suprem de Apărare a Țării va dezbate miercuri situația de securitate de la Marea Neagră și pe Flancul Estic al NATO. Ședința a fost convocată de șeful statului, după o întâlnire a președintelui Iohannis cu premierul Nico[...]
Un bărbat din Galați a fost reținut de poliția din Bacău după ce a folosit copia de pe buletinul unui băcăuan de la care cumpărase o mașină ca să-și instaleze televiziune prin cablu. El nu a mai plătit abonamentul, iar bă[...]
Profităm de încă o zi liberă și prelungim weekend-ul de distracție și relaxare la baza pârtiei Bradu din Poiana Brașov. La Europa FM Live pe Pârtie, ne așteaptă trei zile în care să ne bucurăm de zăpadă, aer curat, voie bună și[...]