Alegeți cu încredere serviciile Agrafa pentru imprimare profesională pe textile

Tehnologia de imprimare pe textile în București a evoluat foarte mult în ultima vreme, iar firma Agrafa.ro poate să fie un bun exemplu din acest sens.

Utilizarea de combinații de culori nelimitate este posibilă aici, pentru că imprimantele digitale nu se limitează la o cantitate maximă, ci imprimarea pe textile în București, la Agrafa, utilizează mai puțin spațiu decât serigrafia rotativă convențională. În plus, utilizează mai puțină energie și cerneală.

Nu necesită apă pentru sublimarea textilului digital imprimare. Toți acești factori mențin costurile scăzute. Prin urmare, puteți realiza imprimare textilă digitală fără a fi nevoie să plătiți o mulțime de bani. De asemenea, cu imprimare pe textile în București, la Agrafa, acuratețea culorii visit, precum și imprimarea este fidelă și ordonată.

Mai departe, haideți să vedem și care sunt avantajele imprimării pe textile la Agrafa, pentru a fixa aceste detalii ce vă vor clarifica.

  1.  Economii de energie și apă

Imprimarea digitală textilă implică un consum foarte scăzut de energie și apă în comparație cu imprimarea convențională. Pe lângă faptul că folosește mult mai puțină cerneală și minimizează risipa, în comparație cu serigrafia. Luând în considerare celelalte forme de deșeuri chimice de la serigrafie, imprimarea pe textile în București, la Agrafa, oferă un proces mult mai prietenos cu mediul.

  1. Cost redus

Acest beneficiu survine deoarece nu este nevoie de gravare pe ecran și de separare a culorilor, mai ales că există mai mulți parametri de control asupra performanței aparatului imprimare în timpul procesului.

  1. Costuri scăzute ale eșantionului

Acest lucru se întâmplă deoarece nu este nevoie să se producă și să testeze ecrane pentru modele individuale. Prin urmare, este rentabil pentru comenzi mai mici, deoarece puteți obține material tipărit de orice dimensiune sau dimensiune doriți. Chiar dacă doriți să imprimați un material de un metru, acest lucru este posibil, deoarece imprimarea digitală pe textile permite imprimarea tirajelor mai mici mult mai eficient.

  1. Eșantionare rapidă și livrare pe termen scurt

Eșantionare rapidă și modele de livrare pe termen scurt realizate digital și ajustate la fața locului. Fiecare ajustare în serigrafia convențională necesită un nou ecran rotativ care încetinește timpul de livrare.

Puteți comanda în orice momente orice tipuri de produse realizate prin imprimare textilă. Astăzi, această tehnică este una dintre cele mai cunoscute, tocmai datorită faptului că se poate accelera ritmul de lucru și, ulterior,  comenzile să ajungă cât mai repede la clienții noștri.

Agrafa.ro este una dintre cele mai mari companii de imprimare și tipărire, motiv pentru care suntem alături de toate firmele care au nevoie de materiale promoționale sau de publicitate. Astfel, dacă și dumneavoastră vă doriți să beneficiații de serviciile noastre, vă invităm să intrați pe pagina noastră web www.agrafa.ro, pentru a afla mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Știrile care contează
Un bărbat din Galați a fost reținut de poliția din Bacău după ce a folosit copia de pe buletinul unui băcăuan de la care cumpărase o mașină ca să-și instaleze televiziune prin cablu. El nu a mai plătit abonamentul, iar bă[...]
Profităm de încă o zi liberă și prelungim weekend-ul de distracție și relaxare la baza pârtiei Bradu din Poiana Brașov. La Europa FM Live pe Pârtie, ne așteaptă trei zile în care să ne bucurăm de zăpadă, aer curat, voie bună și[...]
Un focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Mai multe cadre medicale și pacienți ai secției de Medicină Internă s-au îmbolnăvit, iar secția a fost temporar închisă. În total 7 cadre medicale și [...]
Primarul Nicușor Dan a făcut un nou apel la rațiune după decizia instanței bucureștene care a declarat ilegală greva de la STB. Edilul a discutat azi cu șefii depourilor despre problemele din societatea de transport bucureșteană, [...]
Ministrul Justiției a prezentat, vineri, nou proiect de lege privind desființarea Secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție. Cătălin Predoiu spune că pe viitor astfel de dosare vor fi instrumentate de 42 de pro[...]