Aici ai parte de servicii funerare complete

Vine un moment in viata fiecaruia dintre noi cand trecem prin momente grele datorita pierderii unei persoane dragi, iar orice gest frumos poate alina putin din suferinta cauzata de deces.

O jerba funerara poate fi un ultim omagiu adus celui trecut in nefiinta si totodata un mod de a prezenta condoleantele si mesajul tau de adio.Tot ce trebuie sa faci este sa intri la servciilefunerareluca.ro si alege o jerba funerara eleganta si de calitate care te va ajuta sa onorezi memoria celui trecut in nefiinta si in acelasi timp te va ajuta sa treci mai suor peste momentele grele.

Toate florile de la Casa Funerara Luca sunt proaspete si parfumate, iar fiecare aranjament este gandit pentru a sugera respect.Jerbele funerare contin flori cu reputatie funerara cum ar fi garoafele, crizantemele, crinii sau gerberele.

Pentru o jerba funerara se poate opta intre mai multe combinatii de flori pentru a obtine designul cel mai potrivit pentru un ultim cadou adus persoanei decedate.Coroanele funerare pot fi realizate din garoafe, crizanteme, crini sau gerbera, iar la cerere pot contine si mesaje personalizate.Pentru a evita sa pierzi timpul cautand prin magazine, poti comanda jerbe funerare cu mesajul pe care doresti sa-l transmiti de la Casa Funerara Luca.

Pentru a face alegerea pe care ti-o doresti exista anumite diferente intre jerba funerara si coroana funerara iar printre acestea se numara forma, care este diferita.Coroanele funerare sunt realizate sub forma rotunda, lacrima sau inima, iar jerbele funerare sunt doar de forma lunguiață sau chiar dreptunghiulara, dimensiunea acestora fiind diferita. Coroanele funerare sunt de cele mai multe ori mari sau chiar foarte mari, iar jerbele au ca dimensiuni intre 50 si 60 cm maxim.

O alta diferenta este componenta florala, astfel ca jerbele funerare sunt mult mai simplu decorate, cu putine flori, alese atent si cu verdeata din plin, in timp ce coroanele sunt mai pline de flori.

Diferenta intre cele doua consta si in pozitia pe care acestea sunt asezate, astfel ca jerbele funerare sunt asezate pe sicriu, iar coroanele funerare sunt asezate langa mormant sau pe stativ, in zona de veghe.

Coroanele funerare, alaturi de buchetele si cosurile funerare sunt transmise de cele mai multe ori de catre colegi, prieteni sau cunostinte si in cele mai multe situatii exista o anumita tema aleasa pentru flori, in ceeea ce priveste culori alese sau specia florilor, alegandu-se cele preferate de cel sau cea trecuta in nefiinta.

In cele mai multe cazuri jerbele de flori sunt realizate din crizanteme, garoafe sau gerbera.Este recomandat ca alegerea culorii florii sa fie alba, galbena sau rosie, iar numarul de flori incluse intr-o jerba este in medie de 24.Pe panglica jerbei funerare se exprima mesajul care transmite omagiul, suferinta si devotamentul fata de persoana trecuta in nefiinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Știrile care contează
De astăzi ar trebui să fie funcționale peste 170 de centre de evaluare a bolnavilor COVID. Aici se pot prezenta pacienți confirmați deja pozitiv, li se vor face analize și li se va prescrie tratament celor care nu au o formă gravă[...]
Până la începutul săptămânii viitoare, 10 milioane de teste anti-COVID pentru preșcolari, elevi și angajați din învățământ vor ajunge în școli, conform ministrului Educației. „Ministerul Educației, la solicitarea Inspectoratului [...]
Consiliul Suprem de Apărare a Țării va dezbate miercuri situația de securitate de la Marea Neagră și pe Flancul Estic al NATO. Ședința a fost convocată de șeful statului, după o întâlnire a președintelui Iohannis cu premierul Nico[...]
Un bărbat din Galați a fost reținut de poliția din Bacău după ce a folosit copia de pe buletinul unui băcăuan de la care cumpărase o mașină ca să-și instaleze televiziune prin cablu. El nu a mai plătit abonamentul, iar bă[...]
Profităm de încă o zi liberă și prelungim weekend-ul de distracție și relaxare la baza pârtiei Bradu din Poiana Brașov. La Europa FM Live pe Pârtie, ne așteaptă trei zile în care să ne bucurăm de zăpadă, aer curat, voie bună și[...]