Carburantii s-au scumpit mult in ultimele luni

In conditiile in care pretul carburantilor a intrat din nou pe o panta ascendenta si un litru de de benzina sau motorina se apropie cu pasi repezi de pragul de 6 lei, in contextul in care in urma cu 12 luni era de sub 5 lei, nu este de mirare de ce multi soferi cauta modalitati prin care sa faca economii. In acest sens exista cateva solutii, unele fiind mai mult sau mai putin eficiente, insa cei care isi doresc sa profite cel mai mult ar trebui sa se orienteze catre instalatii GPL care promit eficienta maxima.

Nu costa mult

Unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea variaza in functie de varianta aleasa. Unele optiuni sunt universale, ceea ce presupune ca se pot folosi in cazul mai multor tipuri de autoturisme, dar exista si altele care sunt special dedicate si bineinteles, sunt si mai eficiente. Asadar, daca detii o masina Dacia Logan cu motor de 1.4 sau 1.6, vei avea posibilitatea de a alege o instalatie care sa fie dedicata si sa promita o multime de avantaje, motiv pentru care merita sa se profite.

Economii mari

De asemenea, acestea kituri se dovedesc a fi foarte eficiente, motiv pentru care se fac economii considerabile din punct de vedere financiar. Investitia se amortizeaza in primele 12 luni sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer in parte, motiv pentru care dupa aceasta perioada economiile de 40% vor fi resimtite direct in buzunarul soferilor.

Usor de montat

Unul dintre plusuri este reprezentat de faptul ca sistemele sunt usor de montat, astfel ca nu este nevoie de proceduri complicate si nici de costuri ridicate ale manoperei. La fel de simpla este si intretinerea, iar aceste kit-uri trebuie sa fie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti, in caz contrar autoturismele nu vor avea dreptul de a circula pe drumurile publice, totul fiind similar cu ITP-ul.

Pentru toate autoturismele

Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca aceste instalatii GPL pot fi folosite in cazul tuturor masinilor, indiferent daca este vorba despre cele pe benzina, fie cele Diesel. Cele mai comune modele sunt Dacia Logan, Opel Astra si Volkswagen Golf, in cazul motoarelor pe benzina despre care este bine cunoscut faptul ca propun un consum de carburant mai mare decat motoarele Diesel.

Ideal pe termen lung

In plus, aceasta reprezinta o solutie ideala pe termen lung in conditiile in care durata de viata este de minim 10 ani, iar intretinerea nu este deloc complicata, fiind suficiente verificarile efectuate de specialisti la fiecare doi ani, motiv pentru care merita sa apelezi la MonteazaGPL pentru a gasi cele mai bune solutii.

Leave a Reply