Sa pornim recensamantul!

Ziceam in postul trecut ca as face un recensamant al cluburilor din blogosfera. Dar cum nu sunt si nici nu vreau sa fiu atoatestiutoare, apelez la ajutorul cui o vrea sa ma ajute.
Pe scurt, vreau sa facem o lista cu toate grupurile de bloggari care se reunesc in jurul unei persoane, a unui lider. Aici nu ma refer la grupurile de Facebook decat daca acestea au un creator de continut, daca exista o anumita tematica a grupului. Daca acel grup de Facebook este un loc in care fiecare arunca linkuri si cam atata, nu intra in sfera mea de interes.
Cluburi, grupuri, secte, gasti, spune-ti-le cum vreti. Indiferent de domeniu, ca e literar, auto, comercial, de beauty, tehnic, de blogging, de orice alt domeniu care va trasneste prin cap, sau poate un grup format in jurul unei persoane foarte carismatice, haideti sa le trecem pe toate pe o lista alaturi de seful haitei. Ce imi doresc de la voi este sa numiti grupul, initiatorul acestuia (suna mai bine decat sef de haita) si un link, ca sa se dumireasca toata lumea.
Cred ca avem doar de invatat din acest demers (daca il construim).

Rugamintea mea este ca, pe cat posibil, sa evitam grupurile belicoase sau refractare, ca doar nu le facem publicitate ca sa ne-o luam peste bot, ok?
Declar lista deschisa. O voi actualiza pe masura comentariilor:
1. Clubul Psi, initiatoare Psi, link Clubul Psi. 
2. Clubul Condeielor Parfumate, initiatoare Mirela Pete, link CCP. 
3. Coltu’ cu muzica, initiator Calin Precup, link CCM.
4. Semn spre carte, initiator Sonia Spatariu, link SSC. Proiect de donare de carti catre copii maltratati social.
5. Clubul PA, initiator Catalin Hera, acelasi link cu blogul. Club de proza arhiscurta.
6. Jurnalul unei femei simple, initiatoare Corcodusha, acelasi link cu blogul. O serie de fraze standard sunt completate saptamanal de un numar de bloggari.
7. Challenge, initiator Costin Comba, care de altfel indica un numar ridicat de miscari foto pentru bloggari, de genul Miercurii fara Cuvinte.
8. Miercurea fara cuvinte, initiator in Romania: Carmen.
9. Meloman pentru o zi, initiator SoriN.
10. Reflexii in oglinda, initiator SoriN.
11. Gand din cuvant, initiatoare Irealia, acelasi link cu blogul.
Va continua…