Unde poti merge in Grecia in acest an?

Cu totii ne dorim sa avem parte de vacante de neuitat, motiv pentru care acestea trebuie sa fie planuite pana la cele mai mici detalii, astfel incat totul sa iasa perfect. Totusi, pentru ca intregul proces sa fie mai simplu, oricine poate apela la Aerotravel, asa ca afla mai multe detalii despre una dintre cele mai populare destinatii in 2018: Lefkada. Grecia este bine cunoscuta pentru conditiile sale prietenoase, iar Lefkada este renumita pentru plajele sale, fiind unele dintre cele mai grozave din Marea Mediterana.

Relaxeaza-te la soare

Bineinteles, sunt propuse o multime de activitati, pentru toate preferintele, iar cei mai multi isi doresc sa se relaxeze la soare, astfel ca acestia pot alege dintr-o multime de plaje, precum Katsiki, Kathisma sau Egremni. De asemenea, nu au fost uitati nici pasionatii de sporturi pe apa, care se pot orienta catre plajele Agios Ioannis sau Vassiliki.

Descopera orasul

Orasul Lefkada, capitala insulei, este localizat in partea de nord est si in ciuda faptului ca populatia este modesta, de putin sub 10.000 de locuitori, in cursul verii sunt atrasi zeci de mii de turisti din toate colturile lumii. Acest mic orasel reprezinta centrul economic si cultural al insulei si este amplasat in apropierea unui mic port natural, iar de-a lungul timpului a fost supus mai multor incercari. De exemplu, doua cutremure majore au avut loc la cinci ani distanta unele de altele la mijlocul secolului trecut si cu toate ca insula a fost distrusa in proportii importante, cele mai importante monumente nu au fost afectate.

Preturi bune

Asadar, afla mai multe detalii despre ofertele propuse de Aerotravel cu privire la Lefkada si programeaza-ti urmatoarea vacanta pentru a avea parte de un concediu de neuitat, in special pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si comparabile chiar cu cele practicate pe plajele din Romania.

Leave a Reply