De ce este necesara monitorizarea traficului

Probabil ca orice sofer a fost pus in situatii neplacute in trafic in care si-ar fi dorit sa dispuna de o camera de inregistrare, astfel ca oricand se poate da click aici pentru a avea acces la o gama foarte variata de dispozitive. iUni e locul ideal catre care se poate orienta oricine, raportul calitate – pret fiind unul ideal, iar pentru ca activitatea se desfasoara online sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda. Totusi, exista si posibilitatea ca dispozitivele sa fie testate in showroom, pentru ca toti clientii sa fie multumiti de decizia luata.

Mai multe functii utile

Principala functie este aceea de inregistrare audio – video la cea mai buna rezolutie, astfel incat sa poata fi distinse toate elementele importante. Totusi, cele mai moderne camere auto DVR vin cu mai multe functii, precum un senzor de miscare care presupune activarea automata a inregistrarii atunci cand este sesizata o miscare. Cu cat este mai larg unghiul de filmare, cu atat mai bine, intrucat pe aceasta cale vor fi suprinse mai multe elemente, iar spatiul de stocare difera de la un dispozitiv la altul dar, de regula, acesta poate fi suplimentat prin intermediul unui card microSD.

Usor de folosit

In acelasi timp, daca dai click aici vei descoperi faptul ca aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, iar toate functiile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet. Interfata este intuitiva, motiv pentru care in numai cateva minute vor fi invatate functiile de baza.

Alimentare

De asemenea, o camera auto DVR dispune de propria baterie care asigura o autonomie de pana la cateva zile, insa pentru ca aceasta sa fie nelimitata e mult mai simplu sa fie conectata la bateria masinii intrucat pe aceasta cale nu mai exista grija incarcarii periodice a acesteia.

Leave a Reply